hétfő, 16 április 2018 16:11

II. KE Cross Run – A sár sem volt akadály

crossrun 20180416 200x200

Sárban dagonyáztak, futottak és bálahegyet is másztak – nehezített pályán teljesített a II. KE Cross Run 416 indulója.

A versenyen kiválóan szerepelt a Kaposvári Egyetem, egyéniben két bajnoki címet, míg csapatban egy második és egy harmadik helyet sikerült megszerezni.

 Egész Kaposvárt, kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgatott a II. KE Cross Run, amelyet verőfényes napsütésben rendeztek meg. A Kaposvári Egyetem és a Magyar Honvédség a korábbinál nehezebb pályát alakított ki. A versenyzőknek így különböző akadályokat kellett átugraniuk, megmászniuk, de sáros-vizes árok is várta őket a megmérettetésen.

KE Cross Run egyre népszerűbb, a sikert pedig az mutatja az is, hogy a terep akadályfutás bekerült a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség hivatalos sportágai közé. Így idén már magyar bajnokokat is avattak a versenyen. A fiúknál és a lányoknál is Kaposvári Egyetem indulói győzedelmeskedtek, hiszen Szerb Bence és Mehring Bogi állhattak fel a dobogó legfelső fokára. Csapatban pedig egy második és egy harmadik helyet sikerült megszereznie egyetemünknek. Az ide megmérettetésen mintegy 100-zal többen álltak rajthoz, mint az I. KE Cross Runon.

A teljes eredménylista az alábbi linken érhető el:
korido.hu

 

© 2018 II. KE Cross Run terep akadályfutó verseny • Minden jog fenntartva.

Please publish modules in offcanvas position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.